STOPP…

…OPP og begynn å:

Early morning lørdagsblues….

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet lørdag 20. april , 2013
Fra lykkelige hele 24 varmegrader ute på balkongen min for bare to dager siden lurte jeg nesten på om batteriet var så dårlig at det første tallet manglet når jeg tok min automatiserte titt på gradestokken samtidlig som jeg trykket startknappen på Nespressomaskina….
…den gang ei! Etter å ha stukket nesa ut gjennom balkongdøra var det halt klart at det faktisk var  bare 5 grader og ikke 25 eller 15 varmegrader. Så idag blir det innedag og kaffen blir nå etter å ha tatt en rask titt om giraffene og elefantene også er inne eller ikke inntatt ved kjøkkenbordet.
Kan jo ta meg en tur på fitnessenteret like over gata. Var der i går og lurer på om det er noe som ikke stemmer med dette senteret, eller med meg? For etter en god times trening følte jeg meg hverken fit eller well !
Men tilbake til kaffekoppen og mine ideer om hva som skal lande på denne bloggen.
Etter uttalelser fra gode venner finnes det mange gode dikt og tekster i mine gamle dagbøker og av de har jeg mange. Stoler nok veldig godt på meg hun som ga meg dette tipset, for mellom alle diktene er det også mange historier om hva en alt kunne oppleve når en holdt på å bli voksen på 80 og 90 tallet. Kunne kanskje vært morsomt å legge inn noen små historier og se hvem som ville kjenne seg igjen :-)

Kommentarer

  1. Jannike sier:

    Hei på deg :-)
    Jeg kan neste ikke vente med de gode gamle historiene og mange nye. gøy Ellen.
    Venter spent på neste innlegg :-)
    Klem



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "STOPP…" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.