STOPP…

…OPP og begynn å:

Vinduskonvolutter og annen POST!

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet fredag 3. januar , 2014

For lenge lenge siden var det faktisk morsomt å hennte inn posten…
…og gleden var like stor hver gang det lå ett kort eller ett håndskevet brev mellom alle vinduskonvoluttene. Hvem av dere har ikke opplevd hvordet det føltest når det kom ett kort med en hilsen på fra ett sted du nesten ikke viste hvor var hen, eller når noen bare sendte deg noen ord fordi de savnet deg eller bare hadde lyst til å si hei….
..eller når det lå en stor stappfull sammelkonvolutt med alle brevene som hadde blitt skrevet over en lengre periode og endelig hadde funnet veien til den berømmte gule potskassen :-)

Vinduskonvoluttene finner fortsatt veien til postkassen min, selv om det med onlineregninger også har blitt mindre av denne sorten.

Men hva har skjedd med alle de fine koselige håndskrevne hilsningene som kom dumpende ned i postkassen både titt og ofte? De ble vel først byttet ut med sms’er som nå igjen har blitt byttet ut med hilsninger over Facebook eller Twitter.

På bursdagen min for litt over en måned siden var det bare ett kort som hadde funnet veien inn i min kjære postkasse…
…og det var fra Weltbild, en onlinebokhandel jeg bruker nå og da!!!

Det er jo kanskje hyggelig med over 100 eller mere bursdagshilsninger online, men for å være erlig så hadde jeg satt mere pris på 2-3 håndskrevne kort i postkassen.

Så ett av mine nyttårsforsetter dette året blir å skrive, pluss også sende mere håndskreven post…
…og de første kortene er faktisk underveis i posten akkurat nå, så hvem vet, kanskje er du en av de heldige som finner noen linjer fra meg mellom alle vinduskonvoluttee neste gang du åpner postkassen din :-)

Har faktisk vurdert å sende med ett tomt kort neste gang jeg sender noe. Ett tomt kort, som dere selv kan skrive noe på til noen dere ikke har sendt noe til på lenge. Hadde jo vært litt morsomt å få startet en liten postkortrevolusjon, så visst dere vil gi dere med, STOPP å sende gratulasjoner bare på Facebook, men ta frem penna og skriv noen ord for hånd, det kan faktisk glede noen mye mere enn dere er klar over!!!

 

 

 

Kommentarer

  1. Guri sier:

    Ellen, du har så rett, så rett….. og for noen år tilbake fikk jeg bursdagskort fra deg i posten og ja, jeg snakker om det ennå ved passende anledninger. Jeg vet jeg tenkte det, den gangen, at jammen skal jeg ta pennen fatt og skrive noen kort i ny og ne……men det har dessverre blitt mest med tanken. Om jeg tenker riktig godt etter tror jeg jeg de siste 5 årene har klart å sende ett håndskrevet brev og det var ett julebrev til Amerika. Men jeg skal fortsette å tenke tanken og du må fortsette å sjekke postkassen…..så plutselig har jeg satt handling bak mine tanker og det dumper ned en håndskreven hilsen til deg fra meg (bare husk at jeg i bunn er en treig trønder, så det kan ta litt tid)
    Håper du har det bra, og avrunder her med å ønske deg alt godt for 2014 :-)



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "STOPP…" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.