STOPP…

…OPP og begynn å:

Lets do it….

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 19. april , 2013

…eller bedre sakt, naa hiver jeg meg ut i det.

STOPP…
…OPP!

Hvorfor endte jeg opp med aa velge dette navnet paa bloggen min?
Enkelt forklart: Det sa STOPP og jeg maatte til slutt ovetale meg selv til a stoppe opp!

Saa etter nesten 27 aar innen helsesektoren sa jeg opp jobben min og er naa i startgropa paa ett nytt eventyr fyllt av mange ting jeg har önsket meg og garantert ogsaa ett par ting jeg vil väre mere eller mindre forberedt paa.

Hva jeg kan forberede dere lesere paa er at dere maa väre litt tolerannte ovenfor norsken min. Etter snart 20 aar i Sveits, hvor jeg bor i den sveitsertysktalende delen, ja saa har norsken min faatt en egen touch. Saa visst det dukker opp ord som ikke ligner paa norsk i det hele tatt,  kan det godt hende at akkurat det ordet manglet i den delen av hodet mitt hvor det aktive ordforraadet bor og vipps saa kreerte jeg ett helt nytt ord som bare jeg forstaar.
Her ett like eksempel: for noen aar siden datt ordet «bokstabere» ut av munnen min og venninden min jeg snakket med forklarte meg at dette kunne ikke väre norsk. AA jo da, dette var jo norsk, iallefall inne i mitt hode. og uttalt med en perfekt trönderdialekt kunne jeg ikke forstaa hva som var problemet. Men hvem hadde til slutt rett? Ikke jeg nei! Ordet bokstabere ligner litt paa «buchstabieren» paa tyks og betyr paa norsk «stave». Ja, ja en skal ikke ta seg selv alt for höytidelig. Saa visst dere kan ha det litt morsomt med mine skriveleifer naa og da, er jeg glad paa deres vegne :-)

Hva dere sikkert ogsaa vil merke er at jeg bruker mye ä,ö og aa istedenfor Æ, Ø og Å :-)
Dette henger alltid sammen med hvilken Mac som akkurat er i blitt tatt i bruk. Men om jeg naa og da bruker Mac book’en min saa vil jeg pröve aa väre flink til aa inn og korrigere det med iPad’n.

Saa hva kan dere da vente dere av tekster og ligenede her inne?

Har ett hode som noen ganger nesten sprudler over av Meninger, Tanker og Bilder (som bilder eller metafaser) og haaper jeg kan greie aa faa med noen av dere paa tankegangen min – eller at dere kanskje kan greie det nesten umulige -> overbeviste meg om at ogsaa jeg kan ta feil :-)

Saa, enough for denne gang og paa gjensyn.

PS: glemte aa si at jeg om bare noen faa uker pakker kofferten for aa dra paa en 4-5 maaneders tur ned til Madagaskar, saa dere maa belage dere paa masse bilder og tanker fra ett av verdens nydeligste land!

Her en liten smakebit fra min Homepage:
www.opplev-madagaskar.com

 

 



(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "STOPP…" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.